Palvelut

Tarjoamme palveluasumista ja tehostettua palveluasumista Kesälahden Elinkaaritalossa, kotipalveluita ja -sairaanhoitoa ja palveluasuntoja Kesälahdella. Elinkaaritalossa on henkilökunta paikalla ympäri vuorokauden.

Vuokra- ja palveluasunnot ovat rivitaloissa, joissa on mahdollisuus myös täysin itsenäiseen asumiseen. Taipaleentiellä Elinkaaritalossa on kaikissa asunnoissa automaattinen paloilmoitinjärjestelmä sekä hoitajankutsujärjestelmä. Asuntojen ja pihan esteettömyyteen ja viihtyisyyteen on kiinnitetty erityistä huomiota.


Asunnot ovat vuokra-asuntoja, joista tehdään normaali vuokrasopimus. Kelalta on mahdollisuus saada asumistukea mikäli muut edellytykset asumistuelle täyttyvät. Asunnot ovat kooltaan noin 22-39 neliömetriä. Asunnoissa on tupakeittiö sekä wc/ kylpyhuone. Lisäksi on sauna ja yhteistä tilaa yhdessäoloon on D-talossa.


Talot sijaitsevat Kesälahden kirkonkylällä, kävelymatkan päässä kaikista palveluista. Yhteisissä tiloissa on kiinnitetty huomio kodinomaiseen viihtyvyyteen. Asukkailla on mahdollisuus lounastaa päivittäin ruokasalissa. Asukkaat voivat myös valmistaa vapaasti ruokaa asunnoissa. Sopimuksesta ateria voidaan valmistaa asukkaan kotona. 



Hellaniemen vuokra-asunnot ovat vapautuneet ARA-sääntelystä. Sinne voi hakeutua asumaan kuka tahansa, joka pitää rauhallisesta asuntoalueesta. Pihan yhteyteen on tehty pieni kasvimaa-alue ja asunnot ovat reilun kokoisia.

Sovi asuntojen esittelystä puh 0400 138170 tai  044 97 306 42 tai 013 316866.


Kuvia Taipaleentien ja Hellaniementien asunnoista: